TOBB Tarafından Yaptırılacak 8 Derslikli Anaokulunun Temeli Atıldı
Tarih: 11-09-2023

Doğanhisar Ticaret Odası 'nın girişimleri sonucunda TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 16,250,000.00 TL muhammen bedelle ihale edilen 8 derslikli anaokulu için temel atıldı.

Doğanhisar Ticaret Odası Başkanı Sami KAPCI, yaptığı açıklamada, Doğanhisar’a yeni bir okul kazandırılmasında büyük pay sahibi olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ayrıca Konya  Ticaret Odası Başkanı Selçuk ÖZTÜRK’e teşekkür ettiklerini söyledi.

Anaokulun, Doğanhisar  için önemli bir eğitim yatırımına vesile olacağını dile getiren Başkan Sami KAPCI  "Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun." dedi.