DOĞANHİSAR TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ
Tarih: 12-01-2021

TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ ve DOĞANHİSAR TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI’ nca 55 adet tablet, eğitime destek olmak için teslim edildi.

Doğanhisar Kaymakamımız Anıl ADIGÜZEL ve Milli Eğitim Müdürü Abdullah Cem Üresin tarafından teslim alınan tabletler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen, elinde bilgisayarı olmayan, uzaktan eğitimden yararlanamayan ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilecektir.

Doğanhisar  Kaymakamımız Anıl ADIGÜZEL konuşmasında ‘’ Eğitime destek veren TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRİLİĞİ Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na  ve Doğanhisar Ticaret  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sami KAPCI , Meclis Başkanı Hasan TOPUZ ve Genel Sekreter Şener TOKLU’ ya desteklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diler sağlıklı günlerde kullanmasını temenni ederiz.’’ dedi.